Konferenca e II-të Ndërkombëtare

Qëndrueshmëria ekonomike e vendeve të Ballkanit dhe sfidat eurointegruese

Abstrakti Agjenda

26 maj 2018 @ Kolegji AAB

24 prill 2018 - Dërgimi i abstraktit

Organizuar nga:

Në bashkëpunim me: